Пране на автомобили, камиони и бусове

Къде почистваме вашия автомобил?

За разлика от автомивките, ние ви посещаваме на място. Почистваме интериора на вашия автомобил на посочен от вас адрес, след предварителна уговорка.  За да почистим салона на автомобила ни е нужен достъп  до ел. мрежа ( контакт ) за включване на прахосмукачките, както и 10 – 15л. вода.

Как се почиства автомобила?

Почистването на автотапицерията на автомобила  се състои в следното:

Първо автомобила или камиона се прахосмукира с мощна прахосмукачка за отстраняване твърдите частици от седалките, пода таблото и вратите на камиона или буса. За местата където не може да се изпрахосмукира например фугите по таблото и седалките се използва въздух под налягане, така излиза мръсотията от най-трудно достъпните места.  За тази цел разчитаме и използваме прахосмукачките на  Metrovac / USA/  и Numatic /Англия/, както и използването на пистолет Tornador Z-20 работеш с въздух под налягане и препарат.

Втора стъпка след прахосмукачката е започване на детаилно почистване             ( детайлинг) на вратите, корите, таблото, всички пластмаси вътре в интериора на автомобила, тавана, сенниците и всичко, което може да бъде достигнато и почистено. Премахват се и миризми от органични съединения, миризми от животни и косми.

След това се впръсква препарат под налягане с нулбелизатор върху автотапицерията, като същевременно препарата се втрива. За отстраняване на  силни замърсявания и петна се използват допълнителни продукти, които разтварят и най-упоритите замърсявания.

Препарата се оставя да подейства няколко минути, след което се изсмуква и изплаква с чиста вода. Когато препарата се изсмуче с него излиза и мръсотията от седалките  на автомобила, може да бъде повторено до пълното отстраняване на замърсяването по тапицерията, като седалките остават леко влажни.

Използват се биоразградими и екологични препарати на водещи фирми в сферата на професионалното почистване на автомобили като Chemical guys / USA /, Meguair’s / USA /, Sonax/ Germany/, Maxolen / Switzerland /

Процедурата отнема м/у 4-6ч зависимост от степента на замърсяване. Включва също и пране на текстилната част на вратите, пране на багажник и почистване на таван. Почистваме  кожени тапицерии на всякакви автомобили.

Премахваме  напълно миризми на животни, храна, урина, тютюн, и всякакви други  органични миризми от интериора на вашият автомобил. Като за целта използваме препарати съдържащи ензими, който убиват и премахват напълно бактерията причиняваща миризма.

Как съхне автомобила?

Автотапицерии се почистват и през есенно зимните месеци, тогава съхненето на интериора става с оставяне на автомобила запален и включване на парното за 2ч. През пролетно летните месеци съхненето е между 3 и 6ч, в зависимост от температурите. След процедурата автомобила е напълно сух, ухае приятно и може да се кара.

 

Цената за услугата е:

Кола                

                             Пране на автомобилни седалки                                        – 40лв.

                            Пране на седалките, пода и багажника                            – 50лв.

                            Цялостно почистване на интериора на колата е             –  60лв.

                            ( вкл. врати, кори, табло, всички пластмаси, под, багажник)

                           Почистване на таван  се доплаща 20 лв. допълнително!!!

Джип и Ван       Пране на седалки(4+1), пода и багажника                        – 60лв.

                           Цялостно почистване (пране), всички пластмаси, врати, 

                          кори, табло и багажник)                                                        – 80лв.

Камион             Цялостно почистване (пране) на кабината на влекач       – 100 лв

                         включва цялата тапицерия, седалки, матраци и тавана,

                         както и почистване на пластмаси, врати, кори, жабки,

                         шкафове и под…

На вашето внимание!!!

При силно замърсени салони,  петна, миризми на животни, урина, масла, както и автомобили нов внос цените могат да бъдат завишени до  30 %!!!

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.