Услуги за почистване

Фирма за почистване в гр.Пловдив  извършва редица качествени услуги, свързани с професионално почистване и дезинфекция на вашия дом, офис или автомобил. Предлагаме пране на всякакъв вид тапицирана мека мебел.

Качествено изпираме вътрешността на автомобили, камиони, каравани. За почистване на превозното ви средство ние идваме на място в удобно за вас време в цяла Пловдивска област. Също така сме професионалисти в прането на холови гарнитури ,дивани ,матраци, канапета, фотьоили и др. мека мебел.

Отстраняваме урина и миризми от домашни любимци , като котки  и кучета. Уринирали в дома Ви, извън тяхните толетни. Това са доста неприятни инциденти, който не могат да бъдат решени с традиционните препарати  и  методи  за почистване.

Фирмата работи единствено с висококачествени биоразградими и скъпи препарати на най-добрите марки в света, някои от тях са производители  от 100г.  на автокозметика и препарати за дома.

Изпираме на място вашите килими и мокети, там където живеете или работите ,без да е необходимо да губите време за пренасянето им. Измиваме бани и тоалетни, както и прозорци на жилища и офиси. Системно поддържаме чистотата на вашия дом и офис.

Предлагаме дезинфекция на къщи, офиси, административни и обществени сгради. Дезинфекцира  се с препарати на спиртна основа безопасни за хора и животни!

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ

Всички услуги за ежедневната поддръжка, периодичността и времето за почистване се договарят пряко с вас.

Като се съобразяваме с вашите желания, ние ви предлагаме най-добрата организация, без да нарушаваме почивката ви или работния процес. Извършваме услуги в цяла Пловдивска област.

1 thought on “Услуги за почистване

 1. Премахване на петна и миризми от домашни любимци.

  Препоръките за домашно приготвени препарати за почистване на котешки петна от урина са широко разпространени в интернет, и обикновено включват комбинация от оцет, водороден пероксид и сода за хляб. Разбира се, много хора имат проблем с почистването на петната от котешката урина, просто се опитват да изчистят урината, по същият начин както чистят всяко друго петно, само за да разберат по-късно ,че по-този начин не се получава. Всъщност, използването на традиционни почистващи препарати за премахване на петна от котешка урина “запечатва” петното. Това прави миризмата от урина още по-трудна за отстраняване с подходящите препарати.
  От огромно значение ,и химически важно е ,да се използват ензимни препарати при почистване на котешка урина. Домашно приготвените смеси или типичните домакински препарати просто не съдържат необходимите съставки, за да премахнат всички компоненти на котешката урина. Оцета и содата за хляб временно неутрализират миризмата, а пък водородния пероксид с 30% повече окислява от хлора. Но котешката урина се състои от неща, които изискват специални ензими за разграждането на химическите и връзки.
   
  Състав на котешката урина:
  • Урея
  •Уробилин (Жлъчен пигмент в урината, получен от уробилиногена чрез окисляване при стоене на урината на въздуха)
  • Пикочна киселина
  • Натрии
  • Други електролити
  • Креатинин
  • Феромони
  • Бактерии – обикновено са 5 различни щама.
  Когато котешката урина изсъхва, урея се разгражда от бактериите. Това е, което прави урината да мирише на амоняк. С по-нататъшното съхнене се образуват тиоли, което означава, че предметът или меката тъкан остават завинаги белязан от миризмата на котешка урина.. (Миризмата на тиоли я има и при скунксовете, това е най-силната съществуваща миризма ! В урината им се съдържат същите протеини като в котешката урина, която дава такава отвратителна и неразрушима миризма .
  Уреята и уробилина не са трудни за почистване. Уреята, уробилина, креатинина и феромоните са разтворими във вода. Традиционните домакински почистващи препарати биха се справили с тези съставки. Това е и отговора защо водородният пероксид, оцета, содата за хляб първоначално дават резултат при отстраняване на проблема. Но проблемът не е решен! Пикочната киселина и нейните соли са останали след такава интервенция ,защото пикочната киселина не е водо разтворима и третирането и с каквито и да е водни разтвори не я разгражда.
  Благодарение на тaзи пикочна киселина, миризмата от котешка урина има период на полуразпад от шест години.
  Ето защо е абсолютно необходимо да се използват препарати, които могат да разградят пикочната киселина на котката. Сапун, оцет, сода за хляб, амоняк, хлор, и водороден пероксид (назоваваме най-често използваните препарати), те са химически неспособни да я неутрализират. Тези препарати и ароматизатори замаскират или премахват миризмата временно. Тъй като те неутрализират други съставки от котешката урина. Но когато урината е изложена на влага, солите на пикочната киселина от урината кристализират.Този процес връща отново миризмата, тя не винаги може да бъде подушена от човешкия нос, но по-чувствителните хора към миризми я усещат. А миризмата на урина извън котешката тоалетна подтиква коткта отново да пикае извън нея, това е нещото, което доста узадачава стопаните на тези животни, предполагайки, че са се справили с проблема.
  Единственото нещо, което може да разгради пикочната киселина, трайното премахване на миризмата и , това са специални препарати съдържащи ензими.Ензимите разграждат пикочната киселина на въглеродендиоксид и амоняк, след това двата газа лесно се разпадат Поради тази причина ензимите се осатавят да работят, докато изсъхнат.Нужно е време ензимите да направят реакции те си, за да разградят солите на пикочната киселина, което позволява на получените газове да се изпарят.
  Не всички ензимни почистващи препарати са еднакво ефективни. Добрите ензимни почистващи препарати обикновено са малко по-скъпи от останалите. Евтините биха работили, но ще трябва да се нанасят многократно (и вероятно това ще струва толкова, колкото по-скъпите ензими). Ензимни почистващи препарати , който работят добре и надеждно са: Nok Out, Urine-Off, и Anti-Icky-Poo.
  Разбира се всеки почистващ препарат трябва да се използва правилно.Повечето ензимни препарати се предлагат в спрей бутилки. Това е подвеждащо, защото просто да се пръска с ензимите върху петно от урина не би довело до пълнотo почистване на петното и миризмата.. Даже и ензимите да са високо концентрирани и да се изпръскат наведнъж върху мястото с урина пак няма да премахнат маркираното. Трябва да се знае, че “Пръскането не работи”!!! Правилният начин за използване е препарата да се изсипе върху петното, и след това да се остави да престой докато изсъхне,
  Правилна употреба на ензимните препарати върху току що маркирано от котка петно:
  1. Ако е възможно отстранявате и абсорбирате от субстанцията на урината.
  2. Накисвате засегнатото място с почистващите ензими, като изсипвате върху петното препарата.
  3. Оставете препарата да действа в продължение на 10 15 минути.
  4. След това отстранете разграденото от препарата, колкото е възможно. Ние използваме екстракторни машини за целта.
  5. Пак напръскайте от препарата и го оставете колкото време му е необходимо докато изсъхне.
  Може да покриете мястото с капак, добра идея е. Защото това би спомогнало за предотвратяване на котката да пикае на същото място отново, докато ензимите работят. Също би предпазило и членове на семейството да седнат върху мокрото място. Някои хора поставят алуминиево фолио отгоре, други пък слагат капака от коша за пране има, може да се сложат и чисти хавлиени кърпи има различни решения.
  Същата процедура се прилага и върху стари петна. Но трябва да се има в предвид, че едно старо петно може да изисква два или три пълни цикъла третиране с ензими,докато петното напълно бъде почистено.
  Възглавници и матраци могат да бъдат почистени също по-описания начин
  По големите възглавници и матраци изискват няколко третирания за да бъде премахната напълно урината от котка. Може да има затруднение с почистването на възглавници ако са доста дебели и урината е попила в дълбочина, защото прахосмукачката може да не изтегли цялата обработената субстанция Но бъдете сигурни, диваните, матраците и килимите ви не са за изхвърляне ако котката е пикала отгоре. Решение за почистване има!………………….
   

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.