Почистване на каравани и кемпери

Фирмата има дълъг и богат опит в почистването на автомобили, бусове, камиони, кемпери и каравани.

Къде почистваме вашите каравани или кемпери?

Ние ви посещаваме на място без вие да идвате. Почистваме интериора на вашият кемпер или каравана на посочен от вас адрес, след предварителна уговорка.  За почистването ни е нужен достъп  до ел. мрежа ( контакт ) за включване на прахосмукачките, както и 15– 20л. вода.

Как се почиства вашата каравана или кемпер?

Обикновенно и доста често клиентите търсят такава услуга след като станат собственици на употребяван кемпер/каравана, нов внос закупен от чужбина. Такива са били  употребявани от хора с различни хигиенни навици и потребности, като ловци, рибари, планинари, обикаляне на света с цялото семейство, включително и домашните любимци седмици или месеци без караваната/кемпера да бъде детайлно почистен.

Често хората си закупуват нови такива и старите им стоят до домовете за продажба месеци или години, като се използват за склад за стари вещи докато се продадат. Вследствие на което се замърсяват и вмирисват тежко.  

За да бъдат почистени такива каравани или кемпери  се използват специализирани препарати и продукти разработени за този вид почистване. Най вече те биват ензимни, който премахват лошите миризми вътре в караваните/ кемперите  причинени от хранителни продукти, хора и животни  или дизинфекциращи препарати за премахване на бактерии, гъбички, вируси и др.

Детайлно се почиства всяка част от кемпера /караваната, като шкафовете, хладилника и фризера, банята,тоалетна,мивката, измиват се прозорците, обезпрашава се от всякъде, перат се диваните, матраците,мокета и седалките, премахват се петна и миризми от тапицериите. Петна и миризми причинени от всякакви домашни любимци или др. животни.

 

Поддръжка, отремонтиране, части за интериора на кемпери и каравани.

Можем да ви помогнем с поддръжката и отремонтирането на елементи от вашите кемпери и каравани. Ако се затруднявате с подмяната на щорите, отремонтирането на печката, климатика, ел. инсталацията, и всичко в интериора на кемпера и караваната, може да ни потърсите и намерите на линка отдолу, както и на телефоните в сайта.

https://valeracaravans.bg/contacts/

 

Цени

 

Поради голямото разнообразие вид, модел на кемперите и караваните, както и тяхното интериорно замърсяване, цената се определя индивидуално след оглед или изпратени от вас снимки на някой от месинджърите.