Пране на килими и мокети

Къде изпираме вашият килим или мокет?

За изпирането на Вашия килим или мокет ние идваме на място във Вашия дом.  По този начин Вие спестявате време  и пари да носите килима  извън дома, а след това да го взимате. 

Вашият килим никога няма да се пере върху остатъчни масла и утайки от автомобили или да съхне на улицата със дни натрупвайки нови замърсявания, прахоляк и миризми.

Как се извършва почистването на килима или мокета?

Почистването на килима или мокета протича в няколко стъпки.  Първо се обезпрашава с професионална прахосмукачка за отстраняване на твърдите частици, после се изчетква с прахосмукачкa.

Ако килима или мокета има петна от мазнини, сокове, кафе, мляко, пюрета, кръв, урина, повръщано от хора, животни, различни миризми и т.н. Всяко отделно леке върху килима/мокета се третира отделно с различен препарат спрямо неговият вид.

След това върху меката мебел с нулбелизатор или спрей помпа се впръскват ароматни препарати, които се втриват с определена четка или роторна машина. Изчаква се няколко минути след което с екстракционна машина се изсмуква и същевременно с топла вода се изплаква килима/мокета.

По този начин се премахват и  изпират в дълбочина най-сериозните петна, като оставя килима/мокета чист, умерено влажен с траен аромат. 

За прането на килимите се използват биоразградими и екологични препарати от най-ново поколение на водещи световни лидери от производството на битовата химия.

Премахване на петна и миризми от кучета и котки върху килима или мокета.

От дългия опит, който сме натрупали през годините знаем, че миризмите от животни остават след пране на килима по автомивки ако не се използват препарати за премахване на миризми. За тази цел при прането на килима и мокета  използваме препарати съдържащи ензими. Единствено по този начин се отстраняват трайно и безвредно за здравето тежки животински и човешки миризми от урина и повръщано.

 

Цени

Килими  4 лв./ кв.м

      Мокет   4 лв./ кв. м

 

 На вашето внимание!!!

 Минималната поръчка за тази услуга е 60 лв.

 При силно замърсени килими или мокети например “косми и урина от животни, миризми, човешка урина,  бои,  лакове,  големи петна, машинни масла, кафе, сок, кръв и т.н ” цените могат да бъдат завишени до 30%  или се уточняват индивидуално.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.